pd_banner

Filtrasi Omah Kabeh

  • 5290 Backwash High Efficiency Whole House Reusable Water Filtration System

    5290 Efisiensi Backwash Dhuwur Efisiensi Sistem Filtrasi Banyu sing Bisa Digunakake

    Sistem pemurnian banyu sing efektif kanggo omah utawa kantor, utamane dirancang kanggo njupuk partikel gedhe saka banyu, nglindhungi peralatan lan plum saka endapan.

    Gunakake bolong stainless steel kanggo nyuda endapan, teyeng, pasir, rereget, ganggang, koloid, cacing abang, lsp.

    Bolong stainless steel tingkat medis 316 bisa njamin kinerja filtrasi sing luwih dhuwur lan luwih apik.

    Omah sing digawe saka polimer bisa nyegah bledosan lan beku.

    Efisiensi tinggi kanthi aliran banyu 3 ton saben jam (kanthi tekanan 0,3MPa).

  • 5676 High Efficiency Reusable Whole House Water Filtration System

    5676 Efisiensi Tinggi Sistem Filtrasi Banyu Omah Kabeh

    Sistem pemurnian banyu sing efektif kanggo omah utawa kantor, utamane dirancang kanggo njupuk partikel gedhe saka banyu, nglindhungi peralatan lan plum saka endapan.

    Gunakake bolong stainless steel kanggo nyuda endapan, teyeng, pasir, rereget, ganggang, koloid, cacing abang, lsp.

    Bolong stainless steel tingkat medis 316 bisa njamin kinerja filtrasi sing luwih dhuwur lan luwih apik.

    Omah sing digawe saka polimer bisa nyegah bledosan lan beku.

    Efisiensi tinggi kanthi aliran banyu 3 ton saben jam.

  • 5762-PF5A Heavy Duty Reusable Whole House Water Purifier Housing

    5762-PF5A Tugas abot Bisa Digunakake Omah Kabeh Mbersih Banyu Omah

    Sistem pemurnian banyu sing efektif kanggo omah utawa kantor, utamane dirancang kanggo njupuk partikel gedhe saka banyu, nglindhungi peralatan lan pipa saka endapan.

    Cocog kanggo penyaring tatu PP "4,5" × 10 "kertas / senar kanggo nyuda endhepan, karat, pasir, rereget, ganggang, koloid, cacing abang, lsp

    Nduweni omah filter kartrij sing tahan banget lan disertifikasi NSF

    Kartrid filter panggantos 4,5-in universal bisa didol kanthi kapisah utawa gabung karo sistem.

  • 5766 Standard Duty Reusable Whole House Water Purifier Housing

    5766 Perumahan Standar Omah Sing Bisa Digunakake Kanthi Standar

    Sistem pemurnian banyu sing efektif kanggo omah utawa kantor, utamane dirancang kanggo njupuk partikel gedhe saka banyu, nglindhungi peralatan lan plum saka endapan.

    Cocog kanggo 2,5 "× 10" filter kertas / tali lipatan / senar kanggo nyuda endhepan, karat, pasir, rereget, ganggang, koloid, cacing abang, lsp.

    Nduweni omah filter kartrij sing tahan banget lan disertifikasi NSF

    Kartrid filter panggantos 2.5-in universal bisa didol kanthi kapisah utawa digabung karo sistem kasebut.

  • 5450 Central Water Filtration System

    5450 Sistem Filtrasi Banyu Pusat

    Entuk banyu sing resik lan sehat kanggo nyuda rereged banyu kanggo ngombe, masak, adus, umbah-umbah, lan kebutuhan liyane ing omah.

    Migunakake karbon cangkang klapa lan KDF premium kanggo nyaring klorin residu, logam abot lan rereged sing ora perlu liyane.

    Bahan bahan panganan njamin keamanan lan kesehatan bagean sing basah.

    Ngadopsi struktur tutul siji kanthi paten kanggo ngidini ngalih gratis ing antarane banyu saring lan banyu keran.

  • 5451 Central Water Filtration System

    5451 Sistem Filtrasi Banyu Pusat

    Entuk banyu sing resik lan sehat kanggo nyuda rereged banyu kanggo ngombe, masak, adus, umbah-umbah, lan kebutuhan liyane ing omah.

    Migunakake karbon cangkang klapa lan KDF premium kanggo nyaring klorin residu, logam abot lan rereged sing ora perlu liyane.

    Bahan bahan panganan njamin keamanan lan kesehatan bagean sing basah.

    Ngadopsi struktur tutul siji kanthi paten kanggo ngidini ngalih gratis ing antarane banyu saring lan banyu keran.

  • 5460 Residential Central Water Softener

    5460 Softener Water Central Residential

    Entuk banyu sing resik lan sehat kanggo nyuda rereged banyu kanggo ngombe, masak, adus, umbah-umbah, lan kebutuhan liyane ing omah.

    Nggunakake resin pertukaran ion kanggo nyaring ion kalsium lan magnesium kanthi efektif kanggo nyediakake rasa banyu sing nyenengake.

    Bahan bahan panganan njamin keamanan lan kesehatan bagean sing basah.

    Ngadopsi struktur sentuhan tutul kanthi paten kanggo ngidini ngalih gratis ing antarane banyu alus lan banyu keran.

    Ngidini sampeyan nyetel setelan atose banyu miturut kabutuhan.

  • 5461 Residential Central Water Softener

    5461 Softener Banyu Pusat Residen

    Entuk banyu sing resik lan sehat kanggo nyuda rereged banyu kanggo ngombe, masak, adus, umbah-umbah, lan kebutuhan liyane ing omah.

    Nggunakake resin pertukaran ion kanggo nyaring ion kalsium lan magnesium kanthi efektif kanggo nyediakake rasa banyu sing nyenengake.

    Bahan bahan panganan njamin keamanan lan kesehatan bagean sing basah.

    Ngadopsi struktur sentuhan tutul kanthi paten kanggo ngidini ngalih gratis ing antarane banyu alus lan banyu keran.

    Ngidini sampeyan nyetel setelan atose banyu miturut kabutuhan.

  • Pleated Filter Cartridge

    Cartridge Filter Pleated

    Dipasang ing pipa inlet lan nglindhungi peralatan banyu lan pipa banyu sing luwih resik ing saindenging omah.

    Adaptasi sing kuwat sing bisa dilebokake ing kabeh jinis sistem filtrasi banyu omah kanthi standar.

    NSF lan WQA disertifikasi kanggo mbusak kontaminan sing umume ditemokake ing banyu, kalebu endapan, pasir, rereget, teyeng lan partikel gedhe liyane.

    Werna tutup pungkasan bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.

  • String Wound Whole Home Universal Replacement

    String Wound Whole Home Universal Replaced

    Dipasang ing pipa inlet lan nglindhungi peralatan banyu lan pipa banyu sing luwih resik ing saindenging omah.

    Adaptasi sing kuwat sing bisa dilebokake ing kabeh jinis sistem filtrasi banyu omah kanthi standar.

    NSF lan WQA disertifikasi kanggo mbusak kontaminan sing umume ditemokake ing banyu, kalebu endapan, pasir, rereget, teyeng lan partikel gedhe liyane.

    Kartrid filter kasedhiya kanthi macem-macem ukuran lan peringkat micron.

  • Whole House Sediment PP Meltblown Filters

    Saringan Kabeh Sedimen PP Filter Meltblown

    Dipasang ing pipa inlet lan nglindhungi peralatan banyu lan pipa banyu sing luwih resik ing saindenging omah.

    Adaptasi sing kuwat sing bisa dilebokake ing kabeh jinis sistem filtrasi banyu omah kanthi standar.

    NSF lan WQA disertifikasi kanggo mbusak kontaminan sing umume ditemokake ing banyu, kalebu endapan, pasir, rereget, teyeng lan partikel gedhe liyane.

    Werna tutup pungkasan bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.

    Kartrid filter kasedhiya kanthi macem-macem ukuran, rating micron lan perawatan pungkasan (berlapis, alur, lsp.