pd_banner

Ultrafiltrasi

  • 5659 Countertop UF Water Purifier

    5659 Pemurni Air UF Countertop

    Efektif mbusak sebagian besar bakteri, mikroorganisme lan zat liya sing ora perlu saka banyu.

    Fitur membran ultrafiltrasi 0,01μm kanggo njamin tingkat nyuda 99,99%.

    Kanthi filter banyu membran UF bisa njaga mineral sing migunani ing banyu kanggo njaga kesehatan.

    Tingkat aliran dhuwur nganti 2,5L / menit (udakara 0,66gpm), nikmati banyu tetep ing macem-macem aplikasi.

    Perawatan Banyu Ultraviolet mbantu nggedhekake kinerja.

  • 5685/5686 3-Stage Under Sink Household Ultrafiltration Water Treatment System

    5685/5686 3-Tahap Ing Sistem Perawatan Banyu Ultrafiltrasi Rumah Tangga Tenggelam

    Bahan plastik kanthi bahan panganan njamin banyu murni lan ora tercemar.

    Nglindhungi mineral sing migunani kanggo awak manungsa.

    Unsur penyaring kartrid sing bisa digunakake mbantu ngirit ruangan jebol lan gampang dipasang lan diganti.

    Desain sirkuit banyu terintegrasi sing canggih bisa nyuda resiko bocor, menehi jaminan keamanan nalika entuk banyu.

    Faucet cerdas kasedhiya kanggo mriksa status umure filter kanthi gampang lan cathet kapan ngganti filter kasebut.

  • 5210/5211 3-Stage Under Sink Household Ultrafiltration Water Treatment System

    5210/5211 3-Tahap Ing Sistem Perawatan Banyu Ultrafiltrasi Rumah Tangga Tenggelam

    NSF 42, 53, 401 disertifikasi kanggo mbusak luwih saka 99,99% kontaminan ing banyu nalika ngreksa mineral sing migunani kanggo awak manungsa.

    Unsur penyaring kartrid sing bisa digunakake mbantu ngirit ruangan jebol lan gampang dipasang lan diganti.

    Desain sirkuit banyu terintegrasi sing canggih bisa nyuda resiko bocor, menehi jaminan keamanan nalika entuk banyu.

    Indikator umure batere kasedhiya kanggo menehi tandha babagan daya batere.

    Kita duwe pilihan kanggo tataran siji, rong tahap lan telung tahap. Sistem kasebut uga bisa nggawa faucet.

  • 5214 3-Stage Under Sink Household Ultrafiltration Water Treatment System

    5214 3-Tahap Ngisap Sistem Perawatan Banyu Ultrafiltrasi Rumah Tangga

    Desain tankless iki ambane mung 4,72 inci, sing bisa ngirit ruangan ing meja utawa ing ngisor wastafel.

    Copot luwih saka 99,99% kontaminan ing banyu nalika ngreksa mineral sing migunani kanggo awak manungsa.

    Struktur kartrid saring nganggo paten mandeg banyu supaya bisa digunakake kanthi aman. Cartrid ditarik saka sisih, ora kudu mateni katup inlet utawa ngangkat sistem, gampang banget ngganti filter.

    Kasedhiya karo panel cerdas kanggo nuduhake umur filter layanan. Faucet cerdas tanpa timbal sing cocog dadi pangeling sing tepat wektu, ora prelu ditekuk mudhun kanggo mriksa mesin ing sangisore wastafel.

    Sistem pembersih banyu UF bisa nyaring rong liter banyu saben menit supaya sampeyan bisa entuk banyu mung 6 detik.

  • 5673 Countertop Ultrafiltration Water Treatment System

    5673 Sistem Perawatan banyu Ultrafiltrasi Countertop

    Filter banyu countertop sing cerdas sing nampilake ngganti filter filter supaya sampeyan ngerti kapan kudu ngganti saringan.

    Bahan plastik kanthi bahan panganan njamin banyu ngombe sing murni lan tanpa kontaminasi.

    Desain kompak lan apik banget cocog karo gaya omah lan ngirit ruangan meja kanthi sampurna.

    Kasedhiya karo divider faucet kanggo entuk pilihan sing gampang antara banyu mentah lan banyu murni.

    Basis kasebut nduweni cangkir nyedhot supaya bisa dilebokake ing meja utawa konter, nyedhiyakake stabilitas supaya ora obah nalika digunakake.

    Tutup outlet bisa diputer 360 ° kanggo njupuk banyu kanthi bebas.

  • 5677 Countertop Ultrafiltration Water Treatment System

    5677 Sistem Perawatan banyu Ultrafiltrasi Countertop

    Desain kompak lan apik banget cocog karo gaya omah lan ngirit ruangan meja kanthi sampurna.

    Bahan plastik kanthi bahan panganan njamin banyu murni lan ora tercemar.

    Kasedhiya karo divider faucet kanggo entuk pilihan sing gampang antara banyu mentah lan banyu murni.

    Basis kasebut nduweni cangkir nyedhot supaya bisa dilebokake ing meja utawa konter, nyedhiyakake stabilitas supaya ora obah nalika digunakake.

    Filter banyu cerdas sing nampilake ngganti indikator filter supaya sampeyan ngerti kapan kudu ngganti saringan.

    Tutup outlet bisa diputer 360 ° kanggo njupuk banyu kanthi bebas.