Technology-Goodao-Technology-Co


R&D kanthi tujuan pasar

Kita prioritasake kabutuhan lan kepinginan pasar kanggo nggawe produk sing cocog karo panjaluk sampeyan. Kita terus ngoptimalake portofolio produk uga struktur produk kanthi teknologi inovatif kanggo menehi solusi sing dibedakake lan nyepetake siklus pangembangan produk. Respon pasar kanthi cepet lan solusi pribadi kanggo mbantu kita entuk luwih kompetitif ing pasar.

Pangembangan sing Didhukung Teknologi

Paten kanggo Invensi
Paten kanggo Model Utilitas
Paten kanggo Desain Eksterior
Technology_05

Teknologi filter komposit paten

Apa sing nggawe pengalaman pangguna sing apik banget luwih saka mung menehi sampeyan apa sing sampeyan njaluk. Kita nggayuh tujuan kanggo menehi pengalaman panganggo sing luwih apik kanthi mbantu teknis metu saka masalah sing ora katon saben dinane. Nalika terus fokus ing riset lan aplikasi teknologi filtrasi banyu canggih, kita entuk kinerja sing apik babagan keamanan produk, pengalaman panganggo lan nilai ekologis.

Technology_11

Teknologi mandeg kebocoran banyu saringan paten

Kita duwe hak paten kanggo teknologi kayata papan saluran banyu terintegrasi, perlindungan kebocoran banyu, perlindungan kekurangan banyu, penggantian filter bebas masalah, kontrol cerdas, pelepasan VC, hemat energi, lsp. Kanthi dhukungan teknis sing kuat, kita entuk luwih akeh bathi bisnis amarga produk lan merek sampeyan bakal tampil lan tampil apik ing pasar sing kompetitif.

Technology_05

Teknologi filter komposit paten

Apa sing nggawe pengalaman pangguna sing apik banget luwih saka mung menehi sampeyan apa sing sampeyan njaluk. Kita nggayuh tujuan kanggo menehi pengalaman panganggo sing luwih apik kanthi mbantu teknis metu saka masalah sing ora katon saben dinane. Nalika terus fokus ing riset lan aplikasi teknologi filtrasi banyu canggih, kita entuk kinerja sing apik babagan keamanan produk, pengalaman panganggo lan nilai ekologis.

Technology_11

Teknologi mandeg kebocoran banyu saringan paten

Kita duwe hak paten kanggo teknologi kayata papan saluran banyu terintegrasi, perlindungan kebocoran banyu, perlindungan kekurangan banyu, penggantian filter bebas masalah, kontrol cerdas, pelepasan VC, hemat energi, lsp. Kanthi dhukungan teknis sing kuat, kita entuk luwih akeh bathi bisnis amarga produk lan merek sampeyan bakal tampil lan tampil apik ing pasar sing kompetitif.

Kerjasama Teknis

Kanggo nggayuh owah-owahan teknologi, kita wis nggawe kemitraan jero karo macem-macem universitas terkenal sing ngalami panelitian lan pangembangan media filter. Liwat nuduhake teknologi, kita ningkatake kapasitas inovatif sing mbantu kita entuk luwih potensial lan menehi nilai merek kanggo sampeyan. Dina iki Filter Tech dikembangake dadi Perusahaan Teknologi Tinggi sing diakui nasional.  

school-badge

Tim R&D sing lengkap

Kita duwe tim R&D sing cekap kanthi luwih saka 120 insinyur. Dheweke menehi solusi filtrasi banyu saka macem-macem perspektif profesional.

Perencanaan Produk

 

Kebutuhan lan kabutuhan sampeyan luwih dhisik. Kita nganakake riset pasar kanthi rutin lan nggunakake platform R&D produk kanggo nggawe strategi produk. Kita nyedhiyakake produk lan solusi pemurnian banyu omah kanthi pribadi saka titik mlebu nganti panggunaan.

Desain Industri

 

Kanggo nggayuh kaendahan lan nyenengake produk kanthi ide sing inspiratif, sampeyan menehi desain produk liwat ide kreatif lan kemampuan desain sing luar biasa, ngewangi sampeyan nyekel tren pasar lan adol luwih larang.

Pangembangan

 

Supaya ide sing inspiratif dadi produk sing bisa dipikolehi, kanthi nggawe definisi produk kanthi lengkap, kita nggawe desain lan pangembangan rasional kanggo mesthekake yen produk dikembangake kanthi biaya sing luwih murah, ing wektu sing luwih cendhek, kanthi kualitas luwih dhuwur.