Overview-Goodao-Technology-Co

Gawe ECOHOME FOR

TAMADUN BARU

Gawe ECOHOME FOR

TAMADUN BARU

Ngadhepi krisis banyu sing saya akeh amarga perubahan iklim sing cepet lan pertumbuhan ekonomi, kita isih ngarep-arep mbesuk amarga kita yakin bisa nggawa luwih akeh pengalaman banyu sing sehat lan sehat kanthi nggayuh kasampurnan ing saben produk.

Sustanibility---Goodao-Technology-Co_13

JAGA Karyawan

JAGA Karyawan

Kita peduli karo kesejahteraan karyawan kanthi nyengkuyung keseimbangane urip lan menehi dhukungan kesehatan mental kayata konsultasi psikologis, amarga dheweke peduli karo wong sing paling terkenal ing donya: mitra kita.

Sustanibility---Goodao-Technology-Co-2

KESATUAN MASYARAKAT

KESATUAN MASYARAKAT

Kita dadi tugas kanggo menehi maneh lan menehi kontribusi kanggo masarakat lan komunitas liwat pitulung umum kanggo amal lokal kayata sumbangan kita nalika krisis pandemi wabah COVID-19.

Sustanibility---Goodao-Technology-Co-3

Ngrawat PLANET

Ngrawat PLANET

Kabeh sing kita lakoni, ditindakake kanthi lingkungan. Minangka perusahaan sing menehi berkah banyu, kita nganut harmoni karo alam, mesthi tetep duwe ide bisnis babagan keberlanjutan lan perawatan planet iki.