pd_banner

Sistem Filter Pancuran

  • 5841 Shower Water Filter

    5841 Filter Banyu Pancuran

    Instalasi gampang ing antarane campuran katup lan selang shower.

    Ganti gampang tanpa alat sing dibutuhake.

    KDF sing diimpor kanthi kinerja dhuwur sing efektif nyingkirake klorin residu, nyegah bakteri, nyuda logam lan skala sing abot.

    Aja rusak rambut lan kulit.

    Unsur filter sing bisa dipakai kanggo ngindhari polusi sekunder sajrone ngganti filter