pd_banner

Saringan Panggantos

  • Reverse Osmosis Water Filter Cartridge

    Cartridge Filter Banyu Osmosis Reverse

    Dipasang ing njero sistem osmosis terbalik rumah tangga sing nyuda konsentrasi uyah, bakteri, logam abot lan zat berbahaya liyane saka banyu.

    Kanthi macem-macem opsi kanthi kapasitas supaya sampeyan bisa milih sing cocog miturut konsumsi banyu saben dina.

    Kartrid filter kasedhiya ing macem-macem peringkat micron.

  • Filter Replacement for Sport Bottle

    Ganti Filter kanggo Botol Olahraga

    Dirancang kanggo nyuda polutan sing mbebayani saka sumber banyu sing curiga, kalebu kali, tlaga, kolam, lsp.

    Mbusak klorin residu, teyeng, endhepan lan partikel gedhe, sampurna kanggo urip saben dina, kemah lan petualangan!

    Nggunakake kertas lipit Ahlstrom kanthi ukuran micron nganti 5-10 kanggo nyuda polutan banyu.

    Adaptasi sing kuwat sing bisa digunakake ing kabeh jinis botol olahraga standar.

    Ukuran lan bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.

  • Pleated Filter Cartridge

    Cartridge Filter Pleated

    Dipasang ing pipa inlet lan nglindhungi peralatan banyu lan pipa banyu sing luwih resik ing saindenging omah.

    Adaptasi sing kuwat sing bisa dilebokake ing kabeh jinis sistem filtrasi banyu omah kanthi standar.

    NSF lan WQA disertifikasi kanggo mbusak kontaminan sing umume ditemokake ing banyu, kalebu endapan, pasir, rereget, teyeng lan partikel gedhe liyane.

    Werna tutup pungkasan bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.

  • Whole House Composite Water Filter Cartridge Replacement

    Penggantian Cartridge Filter Water Composite Full House

    Dipasang ing pipa inlet lan nglindhungi peralatan banyu lan pipa banyu sing luwih resik ing saindenging omah.

    Adaptasi sing kuwat sing bisa dipasang ing kabeh jinis filter banyu standar kanggo omah.

    NSF lan WQA disertifikasi kanggo mbusak kontaminan sing umume ditemokake ing banyu, kalebu endapan, pasir, rereget, teyeng lan partikel gedhe liyane.

    Dawane lan rating micron bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.

    Pilihan gabungan yaiku kain serat karbon, PP meltblown, karbon aktif.

  • Whole House Activated Carbon Filter Cartridge

    Cartridge Filter Karbon Aktif Kabeh ing Omah

    Dipasang ing pipa inlet lan nglindhungi peralatan banyu lan pipa banyu sing luwih resik ing saindenging omah.

    Adaptasi sing kuwat sing bisa digunakake ing kabeh jinis sistem filtrasi omah standar.

    NSF lan WQA disertifikasi kanggo mbusak kontaminan sing umume ditemokake ing banyu, kalebu pasir, teyeng, endhepan, irisan, klorin, rasa lan ambu ora enak.

    Dawane lan rating micron bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.

  • String Wound Whole Home Universal Replacement

    String Wound Whole Home Universal Replaced

    Dipasang ing pipa inlet lan nglindhungi peralatan banyu lan pipa banyu sing luwih resik ing saindenging omah.

    Adaptasi sing kuwat sing bisa dilebokake ing kabeh jinis sistem filtrasi banyu omah kanthi standar.

    NSF lan WQA disertifikasi kanggo mbusak kontaminan sing umume ditemokake ing banyu, kalebu endapan, pasir, rereget, teyeng lan partikel gedhe liyane.

    Kartrid filter kasedhiya kanthi macem-macem ukuran lan peringkat micron.

  • Whole House Sediment PP Meltblown Filters

    Saringan Kabeh Sedimen PP Filter Meltblown

    Dipasang ing pipa inlet lan nglindhungi peralatan banyu lan pipa banyu sing luwih resik ing saindenging omah.

    Adaptasi sing kuwat sing bisa dilebokake ing kabeh jinis sistem filtrasi banyu omah kanthi standar.

    NSF lan WQA disertifikasi kanggo mbusak kontaminan sing umume ditemokake ing banyu, kalebu endapan, pasir, rereget, teyeng lan partikel gedhe liyane.

    Werna tutup pungkasan bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.

    Kartrid filter kasedhiya kanthi macem-macem ukuran, peringkat micron lan perawatan pungkasan (berlapis, alur, lsp.