Technology-Goodao-Technology-Co

Ganti Kualitas Filter Kanggo Kwalitas Banyu

Quality---Goodao-Technology-Co_18

Ngupayakake Keunggulan Kualitas

Kualitas tinggi asale saka teknologi sing pas, sistem manajemen sing sampurna lan pengawasan sing ketat. Kita terus ngupayakake kualitas sajrone proses kanggo bahan baku mlebu lan materi produksi utawa produk jadi. Produk kita dianugerahi sertifikasi ing ngisor iki: NSF, WQA, IAPMO, WRAS, ACS, MOH, CCC, CQC, CE, EMC, ROHS, GS, PCT, IMQ, UL, FCC, CB, NOM, SIRIM. JBE (ST), TISI, Keamanan lsp.

Ing R&D saka Filter Tech pancen ngetrapake standar lan regulasi industri perawatan banyu. Kita njupuk manajemen proyek minangka sumbu utama, lan nggunakake Five Tools lan konsep teknik APQP, FEMA, MSA, PPAP lan SPC kanggo ngetrapake kontrol proses sing berorientasi pelanggan supaya produk bisa memenuhi permintaan pasar kanthi luwih cepet lan luwih akurat karo jaminan kualitas. 

1-Quality---Goodao-Technology-Co_32

Laboratorium Tes Bangunan kanggo Nambah Standar Perawatan

Fasilitas pengujian filtrasi banyu ing omah digawe miturut NSF, WQA lan standar sertifikasi berwibawa liyane. Kapabilitas manajemen lan pengujian kita selaras karo standar sing diakoni internasional sing dirancang kanggo produk sing gegandhengan karo banyu. Laboratorium kasebut duwe wolung peralatan uji coba NSF, sing bisa nindakake inspeksi lengkap babagan keamanan material, keamanan struktural, keamanan fungsional, keamanan listrik, keamanan transportasi lan kinerja filtrasi, kalebu luwih saka satus tes liyane, kayata kekuatan struktural , anti-tuwa, akustik, mikrobiologi, kompatibilitas elektromagnetik, lsp.
Ing wulan September 2018, lab pengujian ing omah kita disertifikasi dening Layanan Akreditasi Nasional China kanggo Penilaian Kesesuaian (CNAS)

Laboratorium Tes Bangunan kanggo Nambah Standar Perawatan

Fasilitas pengujian filtrasi banyu ing omah digawe miturut NSF, WQA lan standar sertifikasi berwibawa liyane. Kapabilitas manajemen lan pengujian kita selaras karo standar sing diakoni internasional sing dirancang kanggo produk sing gegandhengan karo banyu. Laboratorium kasebut duwe wolung peralatan uji coba NSF, sing bisa nindakake inspeksi lengkap babagan keamanan material, keamanan struktural, keamanan fungsional, keamanan listrik, keamanan transportasi lan kinerja filtrasi, kalebu luwih saka satus tes liyane, kayata kekuatan struktural , anti-tuwa, akustik, mikrobiologi, kompatibilitas elektromagnetik, lsp.
Ing wulan September 2018, lab pengujian ing omah kita disertifikasi dening Layanan Akreditasi Nasional China kanggo Penilaian Kesesuaian (CNAS)

smart-product

Kontrol kualitas sing ketat

 

Keuntungan kanggo pelanggan nggawe gaweyan iki bermanfaat. Nyilikake resiko kanthi menehi solusi potensial sadurunge, kanthi menehi jaminan kualitas sing bisa dipercaya, bisa nyuda keluhan produk lan ngirit biaya sawise adol kanggo sampeyan.

Quality---Goodao-Technology-Co_60

Sertifikasi de-risiko

 

Proyek sing mbutuhake sertifikasi uga bisa entuk manfaat saka laboratorium, amarga kita bisa mbukak tes internal sadurunge tes dening lembaga sertifikasi sing sah. Iki tegese akeh kanggo sampeyan supaya ngindhari maneh gagal tes sabisa-bisa kanggo nyepetake proses sertifikasi.

Quality---Goodao-Technology-Co_62

Bantuan karo aplikasi

 

Dhaptar produk lan sertifikasi tegese akeh kanggo saringan banyu. Filter sing memenuhi standar bisa nyuda kontaminasi sing gegandhengan karo kesehatan. Kita nduweni kualifikasi lan siap siyap mbantu ngirim produk kanggo evaluasi pihak katelu yen dibutuhake.

Quality---Goodao-Technology-Co_64

Melu Proses Setelan Standar

Kanggo melu nggawe peraturan nasional babagan kualitas banyu, kita nemtokake standar internal sing uga ngluwihi peraturan nasional. Ing saben tahap pangembangan sadurunge diluncurake produk, kita menehi perhatian marang evaluasi babagan kualitas lan keamanan. Kita bakal terus njaga kualitas produk sing tetep, dipercaya, lan aman kanggo konsumen.

Quality---Goodao-Technology-Co_76