pd_banner

Produk

  • 5263 3-Stage Under Sink Tankless Household Reverse Osmosis System

    5263 3-Tahap Ing Sistem Sink Osmosis Reverse Tankless Sink

    Sistem filtrasi osmosis mbalikke China tanpa tank njamin banyu seger sing tetep.

    Mbusak akeh kontaminan kalebu TDS, logam berat, bakteri ing banyu keran.

    Cartridge filter pakai sekali pakai ngirit wektu ngresiki lan aja nganti polusi sekunder.

    Kartrid saringan kompak 2 ing 1, ngirit ruangan sing isih ngisor lan gampang diganti elemen.

    Nyaring tampilan urip lan pulihake, gampang priksa persis nalika ngganti filter sampeyan.

  • 5659 Countertop UF Water Purifier

    5659 Pemurni Air UF Countertop

    Efektif mbusak sebagian besar bakteri, mikroorganisme lan zat liya sing ora perlu saka banyu.

    Fitur membran ultrafiltrasi 0,01μm kanggo njamin tingkat nyuda 99,99%.

    Kanthi filter banyu membran UF bisa njaga mineral sing migunani ing banyu kanggo njaga kesehatan.

    Tingkat aliran dhuwur nganti 2,5L / menit (udakara 0,66gpm), nikmati banyu tetep ing macem-macem aplikasi.

    Perawatan Banyu Ultraviolet mbantu nggedhekake kinerja.

  • 5762-PF5A Heavy Duty Reusable Whole House Water Purifier Housing

    5762-PF5A Tugas abot Bisa Digunakake Omah Kabeh Mbersih Banyu Omah

    Sistem pemurnian banyu sing efektif kanggo omah utawa kantor, utamane dirancang kanggo njupuk partikel gedhe saka banyu, nglindhungi peralatan lan pipa saka endapan.

    Cocog kanggo penyaring tatu PP "4,5" × 10 "kertas / senar kanggo nyuda endhepan, karat, pasir, rereget, ganggang, koloid, cacing abang, lsp.

    Nduweni omah filter kartrij sing tahan banget lan disertifikasi NSF

    Kartrid filter panggantos 4,5-in universal bisa didol kanthi kapisah utawa gabung karo sistem.

  • 5269 2-Stage Under Sink Compact Reverse Osmosis System

    5269 2-Tahap Ing Sistem Sink Compact Reverse Osmosis

    Piranti sing apik lan ngirit ruangan sing cocog kanggo papan ing ngisor sink.

    Sistem kasebut bisa nawakake aliran banyu luwih cepet (nganti 600 galon saben dina), nyaring banyu (200ml) banyu sajrone 8 detik.

    Kinerja filtrasi sing apik kanthi mung rong elemen filter, gampang kanggo DIY lan disimpen ing ngisor sink.

    Banyu kasebut duwe rong outlet sing bisa diganti kanthi banyu sing resik kanggo panggunaan saben dina lan banyu murni sing bisa diminum.

    Penyiraman otomatis lengkap diwenehake kanthi interval rutin kanggo ngumbah kotoran sing akumulasi lan njaga membran tetep resik.

  • 5290 Backwash High Efficiency Whole House Reusable Water Filtration System

    5290 Efisiensi Backwash Dhuwur Efisiensi Sistem Filtrasi Banyu sing Bisa Digunakake

    Sistem pemurnian banyu sing efektif kanggo omah utawa kantor, utamane dirancang kanggo njupuk partikel gedhe saka banyu, nglindhungi peralatan lan plum saka endapan.

    Gunakake bolong stainless steel kanggo nyuda endapan, teyeng, pasir, rereget, ganggang, koloid, cacing abang, lsp.

    Bolong stainless steel tingkat medis 316 bisa njamin kinerja filtrasi sing luwih dhuwur lan luwih apik.

    Omah sing digawe saka polimer bisa nyegah bledosan lan beku.

    Efisiensi dhuwur kanthi aliran banyu 3 ton saben jam (kanthi tekanan 0,3MPa).

  • 5676 High Efficiency Reusable Whole House Water Filtration System

    5676 Efisiensi Tinggi Sistem Filtrasi Banyu Omah Kabeh

    Sistem pemurnian banyu sing efektif kanggo omah utawa kantor, utamane dirancang kanggo njupuk partikel gedhe saka banyu, nglindhungi peralatan lan plum saka endapan.

    Gunakake bolong stainless steel kanggo nyuda endapan, teyeng, pasir, rereget, ganggang, koloid, cacing abang, lsp.

    Bolong stainless steel tingkat medis 316 bisa njamin kinerja filtrasi sing luwih dhuwur lan luwih apik.

    Omah sing digawe saka polimer bisa nyegah bledosan lan beku.

    Efisiensi tinggi kanthi aliran banyu 3 ton saben jam.

  • 5766 Standard Duty Reusable Whole House Water Purifier Housing

    5766 Perumahan Standar Omah Sing Bisa Digunakake Kanthi Standar

    Sistem pemurnian banyu sing efektif kanggo omah utawa kantor, utamane dirancang kanggo njupuk partikel gedhe saka banyu, nglindhungi peralatan lan plum saka endapan.

    Cocog kanggo 2,5 "× 10" filter kertas / tali lipatan / senar kanggo nyuda endhepan, karat, pasir, rereget, ganggang, koloid, cacing abang, lsp.

    Nduweni omah filter kartrij sing tahan banget lan disertifikasi NSF

    Kartrid filter panggantos 2.5-in universal kita bisa didol kanthi kapisah utawa digabung karo sistem kasebut.

  • 5450 Central Water Filtration System

    5450 Sistem Filtrasi Banyu Pusat

    Entuk banyu sing resik lan sehat kanggo nyuda rereged banyu kanggo ngombe, masak, adus, umbah-umbah, lan kebutuhan liyane ing omah.

    Migunakake karbon cangkang klapa lan KDF premium kanggo nyaring klorin residu, logam abot lan rereged sing ora perlu liyane.

    Bahan bahan panganan njamin keamanan lan kesehatan bagean sing basah.

    Ngadopsi struktur tutul siji kanthi paten kanggo ngidini ngalih gratis ing antarane banyu saring lan banyu keran.

  • 5451 Central Water Filtration System

    5451 Sistem Filtrasi Banyu Pusat

    Entuk banyu sing resik lan sehat kanggo nyuda rereged banyu kanggo ngombe, masak, adus, umbah-umbah, lan kebutuhan liyane ing omah.

    Migunakake karbon cangkang klapa lan KDF premium kanggo nyaring klorin residu, logam abot lan rereged sing ora perlu liyane.

    Bahan bahan panganan njamin keamanan lan kesehatan bagean sing basah.

    Ngadopsi struktur tutul siji kanthi paten kanggo ngidini ngalih gratis ing antarane banyu saring lan banyu keran.

  • 5460 Residential Central Water Softener

    5460 Softener Banyu Padunung

    Entuk banyu sing resik lan sehat kanggo nyuda rereged banyu kanggo ngombe, masak, adus, umbah-umbah, lan kebutuhan liyane ing omah.

    Nggunakake resin pertukaran ion kanggo nyaring ion kalsium lan magnesium kanthi efektif kanggo nyediakake rasa banyu sing nyenengake.

    Bahan bahan panganan njamin keamanan lan kesehatan bagean sing basah.

    Ngadopsi struktur sentuhan tutul kanthi paten kanggo ngidini ngalih gratis ing antarane banyu alus lan banyu keran.

    Ngidini sampeyan nyetel setelan atose banyu miturut kabutuhan.

  • 5461 Residential Central Water Softener

    5461 Softener Banyu Pusat Residen

    Entuk banyu sing resik lan sehat kanggo nyuda rereged banyu kanggo ngombe, masak, adus, umbah-umbah, lan kebutuhan liyane ing omah.

    Nggunakake resin pertukaran ion kanggo nyaring ion kalsium lan magnesium kanthi efektif kanggo nyediakake rasa banyu sing nyenengake.

    Bahan bahan panganan njamin keamanan lan kesehatan bagean sing basah.

    Ngadopsi struktur sentuhan tutul kanthi paten kanggo ngidini ngalih gratis ing antarane banyu alus lan banyu keran.

    Ngidini sampeyan nyetel setelan atose banyu miturut kabutuhan.

  • 5687/5688 3-Stage Under Sink Household Reverse Osmosis System

    5687/5688 3-Tahap Ing Sistem Sink Osmosis Reverse Rumah Tangga

    Pemurni banyu ekonomi sing ngilangi akeh kontaminan kalebu TDS, logam berat, bakteri ing banyu keran.

    Bahan plastik kanthi bahan panganan njamin banyu ngombe sing murni lan tanpa kontaminasi.

    Struktur paten piston ASO bisa memenuhi tingkat aliran banyu nalika listrik mati.

    Cartridge filter pakai sekali pakai ngirit wektu ngresiki lan aja nganti polusi sekunder.

    Model 75GPD dilengkapi tank banyu 3GPD.