Overview-Goodao-Technology-Co

Filter Tech

Banyu gegandhengan banget karo kesehatan lan kesejahteraan kita. Kita terus-terusan nemokake cara anyar kanggo ngurus ngombe saben dina kanthi tliti. Sing nggawe kita unik lan khas saka pemasok pemurni banyu liyane yaiku keahliane nyedhiyakake produk lan solusi sing cocog sing bakal disenengi para mitra ing saindenging jagad.

Keahlian Kita, Sukses Sampeyan

Banyu gegandhengan banget karo kesehatan lan kesejahteraan kita. Kita terus-terusan nemokake cara anyar kanggo ngurus ngombe saben dina kanthi tliti. Sing nggawe kita unik lan khas saka pemasok pemurni banyu liyane yaiku keahliane kanggo nyedhiyakake solusi inovatif lan terkenal kanggo mitra global.

Keahlian Kita, Sukses Sampeyan

Banyu gegandhengan banget karo kesehatan lan kesejahteraan kita. Kita terus-terusan nemokake cara anyar kanggo ngurus ngombe saben dina kanthi tliti. Sing nggawe kita unik lan khas saka pemasok pemurni banyu liyane yaiku keahliane kanggo nyedhiyakake solusi perawatan banyu inovatif kanggo ngasilake nilai bisnis luwih kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad.

Napa Filter Tech?

Sawetara mupangat utama sing dipercaya nawakake kanggo para pelanggan

technology-driven

Teknologi sing duwe orientasi pasar

Tetep fokus ing eksplorasi teknologi banyu sing paling anyar

in-house-testing

Kualitas Bebas Kuwatir

Ngupayakake keunggulan kualitas kanthi fasilitas uji coba dhewe

Overview-Lean Production

Produksi Lean

Nggawe pola pikir tanpa lemak menyang saben proses manufaktur

Kerajinan lan Keluwesan

Kesenengan kita karo bahan saringan lan rasa kangen kanggo dilebokake ing omah sampeyan wiwit taun 2002. Sajrone 18 taun kepungkur, kita wis nambah garis produk saka bahan saringan banyu nganti sistem filter banyu, saka produk sing mlebu tekan titik- produk sing wis digunakake Baris utama saiki kalebu filter endhepan, saringan banyu, sistem osmosis terbalik, dispenser banyu, kartrid saringan, lsp.


Pengalaman ing model bisnis ODM lan OEM, fleksibilitas kanggo nyedhiyakake solusi perawatan omah bisa mbantu ngrampungake tantangan banyu, nggawe sampeyan rumangsa regane trampil lan nggawa sampeyan bali menyang bisnis sing mbaleni. Kita ngurmati kemitraan bisnis lan bisnis sing dikarepake lan bisa nggawe sesambungan sing luwih migunani karo wong sing butuh kebutuhan banyu resik ing saindenging jagad.


18

pirang-pirang taun melu bisnis filtrasi banyu kanthi pengalaman sing akeh

120+

karyawan sing darmabakti ing desain produk, teknologi lan teknik

210

paten teknologi sing sah ngirimake nilai lan mbantu entuk daya saing

2000

meter persegi laboratorium in-house sing ngenali risiko potensial kanggo njamin kualitas premium

Misi Kita

Kita janji kanggo nuntun wong supaya bisa urip kanthi sehat tumrap peradaban banyu.

global-market