Technology-Goodao-Technology-Co

Manufaktur Cerdas

Ngandelake bathi sumber daya industri Runner Group lan pengalaman perawatan banyu sajrone pirang-pirang taun, Filter Tech wis nyadari kombinasi teknologi canggih sing maju lan lini produk filtrasi banyu sing ana.

Manufacture (3)

Kita nggawe lokakarya cerdas sing fleksibel kanggo nggayuh modulasi. Operasi sinkronis ngidini kita miwiti luwih saka siji tugas kanthi bebarengan sing nggawe sistem operasi sing luwih efisien lan menehi solusi sing luwih pribadi.  

2-intelligent-workshops

Nggunakake akeh peralatan otomatis kayata robot, sensor, sistem conveyor otomatis kanggo njupuk tenaga kerja manual, kita wis entuk injeksi otomatis, cetakan filter, perakitan produk, inspeksi inline produk kanggo nambah efisiensi operasional.

3-the-Integration-of-Informatization

Kanthi nggawe platform Integrasi Integrasi Informatika lan Industrialisasi, kita mboko sithik nyadari manajemen informasi dodolan, R&D, rantai pasokan lan operasi organisasi.

Operasi Sekaligus

Multiple kegiyatan ing kahanan operasi sing padha

Tenaga Kerja Bebasan

Otomatisasi mbantu ngrampungake proyek kanthi sithik buruh lan nambah produktivitas

Mromosiaken Informatizasi

Entuk inovasi bisnis lan upgrade manajemen kanthi bertahap

Kekuwatan RPS

Nggawe Panguripan Anyar sing Sehat, Luwih Aman lan Greener

Wiwit taun 2010, kita wis kerja sama karo perusahaan konsultasi Toyota Group kanggo ngenalake Manajemen Lean. Daripada nggunakake kabeh, kita nggawe internal TPS (Toyota Production System) menyang kabutuhan nyata operasi bisnis, sing nyebabake pangembangan konsep RPS (Runner Production System) dhewe. Kanggo nyedhiyakake produk sing luwih larang regane, kita wis ngetrapake dandan RPS kanggo mujudake optimalisasi manajemen sing ramping lan perbaikan kualitas. Kajaba iku, saben taun sinau ing Toyota uga karo para pemasok. Sistem kasebut, sing wis diupdate sajrone dasawarsa kepungkur, menehi jaminan sumber daya kualitas ing kabeh ranté nilai, ngidini kita ngawula kanthi luwih kompetitif.

Kita kerja bareng karo para pemasok kanggo nggedhekake kolaborasi rantai pasokan lan nggabungake sumber daya. Investasi sumber daya kritis lan outsourcing sawetara proses sing ora kritis ngidini kita nyedhiyakake layanan kanthi biaya operasi sing cukup.

Manufacture--dust-free purification workshop

Suasana Pakaryan Ijo

Kita ngupayakake nggawe lingkungan kerja sing grapyak kanggo staf, nggawe lokakarya pemurnian tanpa debu, nggawe proses produksi sing bersih, sehat lan efisien. Secara teknis, kita nyisipake "ijo", "kesehatan", "intelijen buatan" lan konsep urip liyane menyang produk supaya sampeyan bisa ngrasakake pengalaman manungsa lan urip sing luwih apik.

Integrasi Rantai Pasokan sing Diregani

Bekerjasama karo para pemasok, Filter Tech nggedhekake hubungan rantai industri, nggabungake sumber daya internal lan eksternal, nggawe platform kolaborasi rantai pasokan, netepake nilai logistik rantai pasokan, kanthi Filter Tech bisa cepet nanggapi kabutuhan sampeyan, nggawe optimalisasi biaya lan menehi solusi sing luwih apik kanggo sampeyan.