pd_banner

Sistem Filter Faucet Pawon

  • 5780 Kitchen Faucet Water Filter

    5780 Saringan Faucet Pawon

    Rasakake banyu sing luwih resik sing ngreksa mineral penting langsung saka tunyuk kanthi alat pembersih banyu mini kran dapur.

    Nyuda kanthi efektif endhepan, karat, klorin residual, mbusak warna, ambu, nambah rasa.

    Bahan plastik kanthi bahan panganan njamin banyu murni lan ora tercemar.

    Bisa nganggo faucet standar, gampang dipasang ing kran, ora dibutuhake alat.

    Macem-macem mode stopkontak banyu (banyu murni, banyu semprotan, banyu sparkling) bisa diganti kanthi cepet kanggo memenuhi kebutuhan sing beda-beda.