pd_banner

Filtrasi Pawon & Jedhing

  • 5263 3-Stage Under Sink Tankless Household Reverse Osmosis System

    5263 3-Tahap Ing Sistem Sink Osmosis Reverse Tankless Sink

    Sistem filtrasi osmosis mbalikke China tanpa tank njamin banyu seger sing tetep.

    Mbusak akeh kontaminan kalebu TDS, logam berat, bakteri ing banyu keran.

    Cartridge filter pakai sekali pakai ngirit wektu ngresiki lan aja nganti polusi sekunder.

    Kartrid saringan kompak 2 ing 1, ngirit ruangan sing isih ngisor lan gampang diganti elemen.

    Nyaring tampilan urip lan pulihake, gampang priksa persis nalika ngganti filter sampeyan.

  • 5659 Countertop UF Water Purifier

    5659 Pemurni Air UF Countertop

    Efektif mbusak sebagian besar bakteri, mikroorganisme lan zat liya sing ora perlu saka banyu.

    Fitur membran ultrafiltrasi 0,01μm kanggo njamin tingkat nyuda 99,99%.

    Kanthi filter banyu membran UF bisa njaga mineral sing migunani ing banyu kanggo njaga kesehatan.

    Tingkat aliran dhuwur nganti 2,5L / menit (udakara 0,66gpm), nikmati banyu tetep ing macem-macem aplikasi.

    Perawatan Banyu Ultraviolet mbantu nggedhekake kinerja.

  • 5269 2-Stage Under Sink Compact Reverse Osmosis System

    5269 2-Tahap Ing Sistem Sink Compact Reverse Osmosis

    Piranti sing apik lan ngirit ruangan sing cocog kanggo papan ing ngisor sink.

    Sistem kasebut bisa nawakake aliran banyu luwih cepet (nganti 600 galon saben dina), nyaring banyu (200ml) banyu sajrone 8 detik.

    Kinerja filtrasi sing apik kanthi mung rong elemen filter, gampang kanggo DIY lan disimpen ing ngisor sink.

    Banyu kasebut duwe rong outlet sing bisa diganti kanthi banyu sing resik kanggo panggunaan saben dina lan banyu murni sing bisa diminum.

    Penyiraman otomatis lengkap diwenehake kanthi interval rutin kanggo ngumbah kotoran sing akumulasi lan njaga membran tetep resik.

  • 5687/5688 3-Stage Under Sink Household Reverse Osmosis System

    5687/5688 3-Tahap Ing Sistem Sink Osmosis Reverse Rumah Tangga

    Pemurni banyu ekonomi sing ngilangi akeh kontaminan kalebu TDS, logam berat, bakteri ing banyu keran.

    Bahan plastik kanthi bahan panganan njamin banyu ngombe sing murni lan tanpa kontaminasi.

    Struktur paten piston ASO bisa memenuhi tingkat aliran banyu nalika listrik mati.

    Cartridge filter pakai sekali pakai ngirit wektu ngresiki lan aja nganti polusi sekunder.

    Model 75GPD dilengkapi tank banyu 3GPD.

  • 5262 3-Stage Under Sink Domestic Reverse Osmosis System

    5262 3-Tahap Ing Sistem Osmosis Reverse Domestik Sink

    Sistem kasebut bisa nyingkirake kabeh kontaminan kanthi efektif kalebu TDS, logam berat, bakteri ing banyu keran.

    Bahan plastik kanthi bahan panganan njamin banyu ngombe sing murni lan tanpa kontaminasi.

    Cartridge filter pakai sekali pakai ngirit wektu ngresiki lan aja nganti polusi sekunder.

    Kartrid saringan kompak 2 ing 1 ngirit ruangan ing ngisor sink lan gampang diganti elemen.

    Nyaring tampilan urip lan pulihake, gampang priksa persis nalika ngganti filter sampeyan.

  • 5264 3-Stage Under Sink Household Reverse Osmosis System

    5264 3-Tahap Ing Sistem Tenggorokan Rumah Tangga Reink Osmosis

    Desain tankless nyedhiyakake pasokan banyu seger sing terus-terusan, masalah polutan sekunder sing ditemokake ing pemurni banyu RO tradisional wis ditanggulangi!

    Sistem osmosis terbalik cilik iki nyuda padatan larut ing banyu kanthi tingkat desalinasi luwih saka 90%.

    Sistem kasebut dilengkapi desain tanpa tank tanpa njupuk papan ekstra. Mung jembaré 5,51 inci, ora butuh ruang amba ing ngisor wastafel pawon.

    Faucet cerdas kanthi tampilan cahya kasedhiya kanggo ngawasi kualitas banyu lan kahanan saringan.

  • 5265 2-Stage Under Sink Household Compact Reverse Osmosis System

    5265 2-Tahap Ing Sistem Sink Osomosis Kompak Rumah Tangga Tenggelam

    Filter aliran tinggi China kanthi tingkat produksi 1000G kanggo nyuplai banyu tetep.

    Sistem osmosis terbalik cilik iki nyuda padatan larut ing banyu kanthi tingkat desalinasi luwih saka 90%.

    Sistem kasebut dilengkapi desain tanpa tank tanpa njupuk papan ekstra. Wis jembaré mung 5,1 inci, ora perlu papan amba ing sangisore wastafel pawon.

    Desain tankless nyedhiyakake pasokan banyu seger sing terus-terusan, masalah polutan sekunder sing ditemokake ing pemurni banyu RO tradisional wis ditanggulangi!

    Faucet cerdas kanthi tampilan cahya kasedhiya kanggo ngawasi kualitas banyu lan kahanan saringan.

  • 5267 Under Sink Household Compact Reverse Osmosis System

    5267 Ing Sistem Sink Osomosis Reverse Compact Rumah Tangga

    Sistem kasebut nduweni elemen filter kartrid 4-in-1 tanpa njupuk papan ekstra. Wis jembaré mung 5,9 inci, ora perlu papan amba ing sangisore wastafel pawon.

    Sistem osmosis terbalik cilik iki nyuda padatan larut ing banyu kanthi tingkat desalinasi luwih saka 90%.

    Desain tankless nyedhiyakake pasokan banyu seger sing terus-terusan, masalah polutan sekunder sing ditemokake ing pemurni banyu RO tradisional wis ditanggulangi!

    Faucet cerdas kanthi tampilan cahya kasedhiya kanggo ngawasi kualitas banyu lan kahanan saringan.

  • 5268 2-Stage Under Sink Household Reverse Osmosis System

    5268 2-Tahap Ing Sistem Tenggorokan Rumah Tangga Reink Osmosis

    Mbusak nganti 99,99% logam abot, total padatan larut (TDS), bakteri, lsp.

    Kasedhiya karo telung spesifikasi sing bisa dipilih: 400G, 600G lan 800G. Pilih sing tengen miturut konsumsi banyu.

    Fitur membran RO paling apik sing bisa meh 3 taun, kanthi kasedhiya Toray lan Dow.

    Nyaring tampilan urip lan pulihake, gampang priksa persis nalika ngganti filter sampeyan.

    Nyedhiyakake bilas otomatis kanthi rutin kanggo ngumbah kotoran sing akumulasi lan njaga membran tetep resik.

  • 5685/5686 3-Stage Under Sink Household Ultrafiltration Water Treatment System

    5685/5686 3-Tahap Ing Sistem Perawatan Banyu Ultrafiltrasi Rumah Tangga Tenggelam

    Bahan plastik kanthi bahan panganan njamin banyu murni lan ora tercemar.

    Nglindhungi mineral sing migunani kanggo awak manungsa.

    Unsur penyaring kartrid sing bisa digunakake mbantu ngirit ruangan jebol lan gampang dipasang lan diganti.

    Desain sirkuit banyu terintegrasi sing canggih bisa nyuda resiko bocor, menehi jaminan keamanan nalika entuk banyu.

    Faucet cerdas kasedhiya kanggo mriksa status umure filter kanthi gampang lan cathet kapan ngganti filter kasebut.

  • 5210/5211 3-Stage Under Sink Household Ultrafiltration Water Treatment System

    5210/5211 3-Tahap Ing Sistem Perawatan Banyu Ultrafiltrasi Rumah Tangga Tenggelam

    NSF 42, 53, 401 disertifikasi kanggo mbusak luwih saka 99,99% kontaminan ing banyu nalika ngreksa mineral sing migunani kanggo awak manungsa.

    Unsur penyaring kartrid sing bisa digunakake mbantu ngirit ruangan jebol lan gampang dipasang lan diganti.

    Desain sirkuit banyu terintegrasi sing canggih bisa nyuda resiko bocor, menehi jaminan keamanan nalika entuk banyu.

    Indikator umure batere kasedhiya kanggo menehi tandha babagan daya batere.

    Kita duwe pilihan kanggo tataran siji, rong tahap lan telung tahap. Sistem kasebut uga bisa nggawa faucet.

  • 5214 3-Stage Under Sink Household Ultrafiltration Water Treatment System

    5214 3-Tahap Ngisap Sistem Perawatan Banyu Ultrafiltrasi Rumah Tangga

    Desain tankless iki ambane mung 4,72 inci, sing bisa ngirit ruangan ing meja utawa ing ngisor wastafel.

    Copot luwih saka 99,99% kontaminan ing banyu nalika ngreksa mineral sing migunani kanggo awak manungsa.

    Struktur kartrid saring nganggo paten mandeg banyu supaya bisa digunakake kanthi aman. Cartrid ditarik saka sisih, ora kudu mateni katup inlet utawa ngangkat sistem, gampang banget ngganti filter.

    Kasedhiya karo panel cerdas kanggo nuduhake umur filter layanan. Faucet cerdas tanpa timbal sing cocog dadi pangeling sing tepat wektu, ora prelu ditekuk mudhun kanggo mriksa mesin ing sangisore wastafel.

    Sistem pembersih banyu UF bisa nyaring rong liter banyu saben menit supaya sampeyan bisa entuk banyu mung 6 detik.