Overview-Goodao-Technology-Co

2002 Crita Kita Wiwit

Keahliane ngrancang bagean plastik nggawa kita lelungan menyang perawatan banyu sing diajukake. Ngikuti bisnis sing paling dhasar kanthi kriya sing apik, kita nyedhiyakake desain lan pabrik kartrid saringan lan komponen utama liyane kanggo para pelanggan.

2002 Our Story Begins

Langkah-langkah Domestik 2010

Peluncuran kita ngadhepi tantangan anyar pasar domestik, sawise kita miwiti ngowahi bisnis lan njupuk inisiatif pangembangan mandhiri adhedhasar pengalaman teknis taun suwene.

History (3)

2011 Panyedhiya Solusi Total

Kita nyelarasake masalah industri karo solusi lan miwiti adol regane tinimbang mung produk. Kanthi ngenali titik nyeri industri, kita menehi saran babagan solusi total kanggo kabeh kabutuhan banyu ing saindenging omah kanggo nambah kualitas banyu kluwarga kanthi sakabehe.

History (1)

2012 Lean Journey Mulai

Sinau babagan Toyota Production System (TPS) menehi inspirasi kanggo tumindak lan perbaikan ing organisasine. Kita internalisasi pangerten babagan TPS kanthi mbukak sistem operasi dhewe, Runner Production System (RPS), kanggo nambah efisiensi.

History (1)

2016 Ing Terus Nggayuh Keunggulan

Kanggo ngupayakake sukses ing profesi, kita ngumumake rampung resmi lan operasi fasilitas manufaktur anyar sing khusus kanggo produksi kartrid filter.

History (1)

Yayasan laboratorium pengujian filtrasi banyu ing omah sing diadegake miturut standar NSF kanggo ningkatake standar perawatan, sawetara pamriksa babagan produk lengkap bisa ditindakake ing kene.

History---Goodao-Technology-Co_11

2017 Mangkat Anyar

Yayasan resmi Xiamen Filter Tech Industrial Cooperation, minangka sub-perusahaan duweke kabeh ing sangisore Runner Group, ndorong platform perawatan banyu Runner Group menyang level anyar.

History (1)

"Kurang luwih akeh", kanthi basa minimal lan pengalaman panganggo interaktif, kita diajeni lan matur nuwun nampa iF DESIGN AWARD 2017 kanthi pembersih banyu Bulan.

History (1)

2018 Kinerja Liyane Liyane

Desain ergonomis sing sampurna ndadekake kaendahan sing sederhana, elegan lan ora ngganggu. Jambangan banyu PLANCK kita wis menangake Desain Bintang Merah.

History (1)

Dhukungan Sosial 2020 ing Krisis

Kita dadi tugas kanggo menehi maneh lan menehi kontribusi kanggo masarakat lan komunitas liwat sumbangan nalika krisis pandemi wabah COVID-19. Kabeh sing ditindakake, kita pikirake kanthi masarakat.

Sustanibility---Goodao-Technology-Co_21

2021 Bebungah Lengkap Penghargaan

Dihormati nampa 3 iF DESIGN AWARDS 2021 kanthi Bubble, Drip and Detoxification Maker saka 3.692 peserta saka 52 negara.

History (1)