pd_banner

Filtrasi Countertop

  • 5659 Countertop UF Water Purifier

    5659 Pemurni Air UF Countertop

    Efektif mbusak sebagian besar bakteri, mikroorganisme lan zat liya sing ora perlu saka banyu.

    Fitur membran ultrafiltrasi 0,01μm kanggo njamin tingkat nyuda 99,99%.

    Kanthi filter banyu membran UF bisa njaga mineral sing migunani ing banyu kanggo njaga kesehatan.

    Tingkat aliran dhuwur nganti 2,5L / menit (udakara 0,66gpm), nikmati banyu tetep ing macem-macem aplikasi.

    Perawatan Banyu Ultraviolet mbantu nggedhekake kinerja.

  • 5439 Countertop Instant Hot Water Dispenser

    5439 Dispenser Banyu Panas Instan Countertop

    Ngonversi banyu keran menyang banyu ngombe sing murni lan panas ing cangkir sajrone 3 detik.

    Ora dibutuhake instalasi. Cukup pasang lan muter, isi tangki banyu kanggo saring lan nikmati!

    Proses filtrasi optimal kanthi kartrid filter 5-in-1 ngasilake rasa banyu sing akeh dienggo saben dinane.

    Sampeyan bisa kanthi manual milih jumlah banyu sing dipengini (mode manual lan 240ml) lan patang suhu sing bisa disetel (25 ℃, 45 ℃, kustom lan 95 ℃) miturut kabutuhan banyu.

    Desain kompak ora bakal njupuk ruang ekstra lan cocog banget ing countertop ing omah sampeyan.

  • 5673 Countertop Ultrafiltration Water Treatment System

    5673 Sistem Perawatan banyu Ultrafiltrasi Countertop

    Filter banyu countertop sing cerdas sing nampilake ngganti filter filter supaya sampeyan ngerti kapan kudu ngganti saringan.

    Bahan plastik kanthi bahan panganan njamin banyu ngombe sing murni lan tanpa kontaminasi.

    Desain kompak lan apik banget cocog karo gaya omah lan ngirit ruangan meja kanthi sampurna.

    Kasedhiya karo divider faucet kanggo entuk pilihan sing gampang antara banyu mentah lan banyu murni.

    Basis kasebut nduweni cangkir nyedhot supaya bisa dilebokake ing meja utawa konter, nyedhiyakake stabilitas supaya ora obah nalika digunakake.

    Tutup outlet bisa diputer 360 ° kanggo njupuk banyu kanthi bebas.

  • 5677 Countertop Ultrafiltration Water Treatment System

    5677 Sistem Perawatan banyu Ultrafiltrasi Countertop

    Desain kompak lan apik banget cocog karo gaya omah lan ngirit ruangan meja kanthi sampurna.

    Bahan plastik kanthi bahan panganan njamin banyu murni lan ora tercemar.

    Kasedhiya karo divider faucet kanggo entuk pilihan sing gampang antara banyu mentah lan banyu murni.

    Basis kasebut nduweni cangkir nyedhot supaya bisa dilebokake ing meja utawa konter, nyedhiyakake stabilitas supaya ora obah nalika digunakake.

    Filter banyu cerdas sing nampilake ngganti indikator filter supaya sampeyan ngerti kapan kudu ngganti saringan.

    Tutup outlet bisa diputer 360 ° kanggo njupuk banyu kanthi bebas.

  • 5131 10-cup Water filter Pitcher

    5131 10-cangkir Filter banyu

    Entuk banyu sing ngicipi hebat tanpa mbuwang-mbuwang banyu kanggo botol kemasan. Kendi banyu kanthi bahan panganan kanthi saringan cukup kanggo ngisi 10 gelas banyu sing resik lan seger.

    Nduwe indikator mekanik (dudu elektronik) kanggo ngetung jumlah ngisi lan ngerti kapan ngganti filter kasebut.

    Medhia filter sing beda-beda sing kasedhiya kanggo entuk kinerja filtrasi sing beda. Sejatine bisa ngilangi karat, endapan lan partikel gedhe liyane, residu klorin, bakteri, warna lan ambu, lsp.

    Filter tahan suwene 3 nganti 6 wulan.

  • 5445 High Capacity Countertop Instant Hot Water Dispenser for Households and Workplaces

    5445 Dispenser Banyu Instan Kapasitas Dhuwur Kapasitas Dhuwur Kanggo Kluwarga lan Papan Pakaryan

    Goleki banyu sing umob sing resik lan saring terus menyang cangkir kanthi sakedip mripat.

    Cepet nggodhok ing 3 detik, ora ngenteni maneh.

    Suhu banyu lan banyu sing beda-beda kasedhiya kanggo panggunaan saben dinane.

    Tangki banyu gedhe, ora perlu diisi ulang.

    Tampilan Outlet TDS, gampang mriksa kualitas banyu sing wis disaring.

    Fitur indikator sing trep kanggo menehi ngerti kapan ngganti filter kasebut.

    Siram mandhiri kanthi tliti supaya pasokan toya seger saka piranti.

    Kasedhiya desain kompak lan apik gayane, ora prelu instalasi khusus.