pd_banner

5445 Dispenser Banyu Instan Kapasitas Dhuwur Kapasitas Dhuwur Kanggo Kluwarga lan Papan Pakaryan

Goleki banyu sing umob sing resik lan saring terus menyang cangkir kanthi sakedip mripat.

Cepet nggodhok ing 3 detik, ora ngenteni maneh.

Suhu banyu lan banyu sing beda-beda kasedhiya kanggo panggunaan saben dinane.

Tangki banyu gedhe, ora perlu diisi ulang.

Tampilan Outlet TDS, gampang mriksa kualitas banyu sing wis disaring.

Fitur indikator sing trep kanggo menehi ngerti kapan ngganti filter kasebut.

Siram mandhiri kanthi tliti supaya pasokan toya seger saka piranti.

Kasedhiya desain kompak lan apik gayane, ora prelu instalasi khusus.



Detail Produk

Tag Produk

Pilihan pertama kanggo ngombe kulawarga

5445_08
  • Fast heating in 3 seconds
    Pemanasan cepet ing 3 detik

    Godhok cepet ngidini sampeyan nggawe secangkir kopi sajrone 3 detik

  • Efficient filtration
    Filtrasi sing efisien

    Multiple Stage, Kinerja Filtrasi sing Luwih Apik

  • Installation free
    Instalasi gratis

    Piranti kasebut ora mbutuhake instalasi apa wae, cukup plug banjur wiwiti nggunakake

Cepet Cepet, Hemat Energi

Dispenser banyu panas instan iki nyedhiyakake banyu panas terus menyang cangkir, mula ora ana maneh sing ngenteni ketel mendidih. Godhok cepet ngidini sampeyan nggawe secangkir kopi sajrone 3 detik. Nalika nggodhog jumlah banyu sing tepat sing dibutuhake, dibandhingake karo ceret tradisional sing nggodhog banyu bola-bali, dispenser banyu panas instan iki ngirit energi sing akeh banget, sing hemat energi, cocog kanggo rumah tangga lan papan kerja sing kudu nyuda jumlah energi.

Quick Boiling, Energy Saving
Multiple Stages, Better Filtration Performance

Multiple Stage, Kinerja Filtrasi sing Luwih Apik

Dispenser banyu panas instan iki nggunakake teknologi filter komposit canggih sing nggabungake macem-macem media filter kanggo kinerja sing luwih efektif. Filter CF duwe sedimen PP nyawiji lan blok karbon aktif kanggo mbusak partikel gedhe lan klorin saka banyu. Tahap MRO kalebu membran osmosis mbalikke, blok karbon aktif lan peleburan PP sing ditiup kanggo nyuda luwih akeh kontaminan kayata TDS lan logam berat.

Plug and Play, Mobility Friendly

Piranti kasebut ora mbutuhake instalasi apa wae, cukup plug banjur wiwiti nggunakake. Dadi bisa wae ana ing endi wae countertop sing adoh banget saka sumber banyu, kayata ruang tamu, ruang makan, ruang rekreasi, lsp. Desain kompak butuh papan sithik, lan bisa cocog karo gaya ruangan apa wae, mula gampang kanggo ngganti lokasi.

Plug and Play, Mobility Friendly

Tangki Gedhe, Isi Ulangan Kurang

Dispenser banyu panas instan dilengkapi waduk sing bisa dicopot nganti kapasitas 1,5L, cukup kanggo njupuk banyu 3L kanthi terus-terusan (ngasilake banyu nalika entuk banyu), mula ora prelu diisi maneh. Mung kudu njupuk tangki banyu lan isi maneh banyu nalika banyune entek. Kajaba iku, tangki banyu digawe saka bening supaya bisa ngerteni liwat plastik sing bisa dingerteni kanthi cepet ing level banyu lan nalika perlu diisi maneh.

Large Tank, Less Refilling

Spesifikasi

Ukuran 435 × 178 × 395mm
Suhu banyu mlebu sing ditrapake 5-38
Pasokan listrik 220V / 50HZ
Konfigurasi saringan CF (PP + CB) + MRO (RO + CB + PP)
Tingkat daya 2200W
Kapasitas tangki banyu 1,5L
Tingkat aliran 0,2L / min (75G)
Tingkat aliran banyu panas (95 ° C) 0.4-0.5L / mnt
Cara pemanasan Pemanasan film kandel

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: