pd_banner

5263 3-Tahap Ing Sistem Sink Osmosis Reverse Tankless Sink

Sistem kasebut bisa nyingkirake kabeh kontaminan kanthi efektif kalebu TDS, logam berat, bakteri ing banyu keran.

Bahan plastik kanthi bahan panganan njamin banyu ngombe murni lan tanpa kontaminasi.

Cartridge filter sekali pakai sapisan ngirit wektu ngresiki lan aja nganti polusi sekunder.

Kartrid saringan kompak 2 ing 1, ngirit ruangan sing isih ngisor lan gampang diganti elemen.

Nyaring tampilan urip lan pulihake, gampang priksa persis nalika ngganti filter sampeyan.



Detail Produk

Tag Produk

Pemurni Banyu RO sing Berharga kanggo Omah

Filtrasi gradien 3 tahap ngasilake banyu murni sing enak, langsung menyang kran dapur, luwih trep lan ramah lingkungan tinimbang banyu kemasan sing paling akeh. Sampeyan bisa ngrasakake banyu sing luwih murni, batu es sing bening saka kristal, kopi sing luwih seger lan panganan sing luwih enak.

5263_01
  • Customized Real-time Display
    Tampilan wektu nyata sing disesuaikan

    Pemurni banyu RO sing cerdas nduweni tampilan wektu nyata sing mbantu sampeyan ngawasi kualitas banyu kanthi cara sing trep, kayata TDS banyu saring, indikator pangowahan saringan, lsp., Fitur sing pancen cerdas sing bakal nambah pengalaman pangguna.

  • Tank-less Design
    Desain tanpa tank

    Sistem osmosis terbalik kompak iki dilengkapi awak ultra-lancip lan fleksibilitas dianggep cocog karo gaya omah apa wae. Ora kaya umume unit RO, nduwe desain tanpa tanki lan bisa nggawe ruang dapur sing optimal kanggo sampeyan.

  • Twist and Pull Design
    Desain Twist lan Tarik

    Kanthi corak sederhana, panggantos filter saringan banyu RO iki bisa ditindakake kanthi gampang tanpa kebanjiran utawa kebocoran. Sampeyan ora kudu mateni banyu sing mlebu utawa ngangkat piranti kaya banyu tradisional.

Instalasi lan panggantos sing gampang

Filter banyu RO iki dilengkapi saringan gaya corak, cukup gampang kanggo sampeyan instal lan ngganti saringan kaya sing dikarepake. Paten teknologi mandeg banyu kanthi rong arah sing dirancang khusus kanggo kartrid saringan minangka pitulung banget kanggo nyegah banyu sing metu saka kartrid, dadi sampeyan ora kudu mateni banyu sing mlebu nalika muter.

Easy installation and replacement

Kinerja dhuwur kanthi 3 tahap

Tahap 1: CF kalebu PP lan CB. Filter sedimen PP (10-15μm) bisa nyekel koloid, endhepan, teyeng, partikel gedhe lan kotoran sing ditundha; Blok karbon (5-10μm) bisa mbusak klorin residual (-85%) lan COD (-25%);
Tahap kaping 2: membran RO (0,0001μm) bisa nyegat ion padhet sing larut kayata logam berat, lan mikroorganisme kayata bakteri coliform. Tingkat desalinasi yaiku> 95%. Kita bisa milih 75G, 400G, 500G lan 600G. Toray lan Dow kasedhiya.
Tahap kaping 3: Blok karbon pos (10-15μm) bisa ngilangi klorin residual, karbon tetraklorida, metana kanthi tingkat penghapusan nganti 85% ing kabeh proses, lan bisa ngilangi warna, ambu lan rasa ora enak saka banyu. Karbohidrat bakteri ora opsional kanggo nyegah tuwuh bakteri.

5263_02

Spesifikasi

Barang RO3A-75E / M

RO3A-400E / M

RO3A-600E / M

Tingkat aliran 0,2L / min (75G)

1L / min (400G)

1,58L / min (600G)

Ukuran RO3A 445 × 130 × 420mm
RO3B 459 × 145 × 420mm
RO3CD 458 × 140 × 435mm
Suhu kerja 5-38
Tekanan kerja 0,1-0,4Mpa
Sambungan Inlet: 3/8 ″ Tabung PE water banyu murni lan banyu limbah: 1/4 ″ Tabung PE
Media saringan CF (skala penghambat skala PP + CB) + RO + CB (kasedhiya antibakteri)
Fitur - E (versi ekonomi) Filter tampilan lan pulihake umur; nglindhungi lembur; kran biasa
Fitur - M (versi mid-end) Filter tampilan lan pulihake umur; nglindhungi lembur; keran cerdas; TDS tampilan; pangayoman bocor banyu; siram pinter; mode preinan

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: